Wednesday, February 17, 2016

Kodune banaani-pähklimüsli


Sa lausa ootad, et saaksid hommikul ärgata ja seda krõbedat banaani ja pähklitega rikastatud müslit sööma hakata! Kõige parem koos külma piimaga!

Vaja läheb:

300 g kaerahelbeid
100 g pähkleid
100 g kuivatatud banaanilaaste
30 g võid
50 g mett
kaneeli, kardemoni, jahvatatud ingverit

Sulata väikeses potis või koos meega. Haki pähklid suure noaga veidi peenemaks. Vala või-meesegu pähklite ja kaerahelveste peale ja sega kõik korralikult läbi. Jaota müslisegu ühtlase kihina küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile ja aseta 180 kraadisesse ahju ca 30 minutiks. Sega paar korda küpsemise ajal, et igalt poolt ühtlaselt pruunistuks. Hiljem lisa banaanilaastud ja vürtsid. Säilita müslit kaanega suletud õhukindlas purgis.

PS! Kui Sa teed seda müslit, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

No comments:

Post a Comment