Sunday, January 10, 2016

Porgandi-datlismuuti


Beetakaroteenist õhkav värviline smuuti maitseb nagu porgandikook. Datlid ja banaan timmivad joogi parajalt magusaks. Kusjuures ekstra mõnusalt kreemjas ja tummine on see.

Retsepti leiad ka uuest Toit&Trend ajakirjast! 

Vaja läheb:

2 väiksemat porgandit (120g)
1 banaan
50 g jääkuubikuid
3-4 datlit
100 ml keefirit/mandlipiima/kookospiima
kaneeli

Serveerimiseks:

kookoslaaste


Blenderda kõik koostisosad üheks mõnusaks kreemjaks smuutiks. Serveeri suures klaasis kookoslaastudega!


PS! Uues jaanuar-veebruar Toit&Trend numbris on minult lisaks sellele maitsvale smuutile veel 4 uut magusaretsepti! Vaata ajakirjast järgi!

PS! Kui Sa teed seda smuutit, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

2 comments:

  1. Kas porgand on toores? Tükiline ei jää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Toores porgand jah! Korraliku blenderiga ei jää üldse tükiline :) Porgandi võiks muidugi enne väiksemateks tükkideks lõigata.

      Delete