Sunday, January 10, 2016

Porgandi-datlismuuti


Beetakaroteenist õhkav värviline smuuti maitseb nagu porgandikook. Datlid ja banaan timmivad joogi parajalt magusaks. Kusjuures ekstra mõnusalt kreemjas ja tummine on see.

Retsepti leiad ka uuest Toit&Trend ajakirjast! 

Vaja läheb:

2 väiksemat porgandit (120g)
1 banaan
50 g jääkuubikuid
3-4 datlit
100 ml keefirit/mandlipiima/kookospiima
kaneeli

Serveerimiseks:

kookoslaaste


Blenderda kõik koostisosad üheks mõnusaks kreemjaks smuutiks. Serveeri suures klaasis kookoslaastudega!


PS! Uues jaanuar-veebruar Toit&Trend numbris on minult lisaks sellele maitsvale smuutile veel 4 uut magusaretsepti! Vaata ajakirjast järgi!

PS! Kui Sa teed seda smuutit, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

3 comments:

  1. Kas porgand on toores? Tükiliseks sel juhul ei jää?

    ReplyDelete
  2. Kas porgand on toores? Tükiline ei jää?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hei! Toores porgand jah! Korraliku blenderiga ei jää üldse tükiline :) Porgandi võiks muidugi enne väiksemateks tükkideks lõigata.

      Delete