Wednesday, February 22, 2012

Kreemjas juustukook kahe šokolaadiga



See juustukook on justkui kiirabi juhuks, kui sa lihtsalt ei saa kuidagi mitmeks isikuks muunduda ja tuhande asjaga korraga tegeleda.. see-eest maitseb see ikkagi ülihästi- kreemjas ja suussulav kahekihiline hõrgutis, millele võib peale panna ükskõik milliseid hapukaid marju.

Põhjaks on vaja:
150 g Digestive küpsiseid
75 g võid
soovi korral 0,5 tl kaneeli või jahvatatud ingverit
Täidis:
400 g maitsestamata toorjuustu (toasooja!)
100 g valget šokolaadi
100 g piimašokolaadi
Katteks:
hapusid marju (sõstrad, vaarikad, jõhvikad)

Kõigepealt purusta küpsised ja sega siis sulavõi ja kaneeli/ ingveriga. Suru küpsisesegu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi põhja. Täidiseks sulata mõlemad šokolaadid vesivannil. Sega erinevates kaussides poolde toorjuustukogusesse piimašokolaad ja teise poolde valge šokolaad. Vala küpsisepõhjale kõigepealt piimašokolaadisegu ja selle peale valge šokolaadiga segu. Silu pind ühtlaseks ja hoia vähemalt kaks tundi külmas. Kaunista marjadega ja serveeri!

No comments:

Post a Comment