Friday, October 6, 2017

Šokolaadised kaeraküpsised



Enam lihtsamat retsepti ei saa olla! Need kaeraküpsised on hea idee hommikusöögiks, peale trenni söömiseks või mõnusaks nosimiseks magustoiduna. Šokolaadise meki annab neile Boost Yourselfi Choco segu, mis sisaldab toorkakaod, baobabi (Aafrika leivapuu viljade pulber) ja herneproteiini. Kusjuures eriti tore on see, et need küpsised valmivad jahu-, suhkru- ja võivabalt! 

Võib tunduda, et kuidas need küll ilma suhkruta magusad saavad olla, aga banaan on siin see imeloom, mis teeb küpsised piisavalt magusaks!

Kogus: 9-10 tk

Vaja läheb:

2 pisemat banaani
100 g kaerahelbeid
50 g pähkleid
2 spl kookosõli
2 spl Boost Yourself Choco segu

Tee nii:

Püreesta blenderis banaanid. Sega banaanipüree hulka kaerahelbed, pähklid, kookosõli ja choco. Vormi saadud segust väikesed pallikesed (seda on hea teha märgade kätega, siis ei jää küpsisesegu käte külge kinni) ja aseta küpsetuspaberigakaetud ahjuplaadile. Küpseta 175 kraadises ahjus 7-8 minutit.

PS! Kui Sa teed neid küpsiseid, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!