Sunday, November 19, 2017

Šokolaadi-proteiinipannkoogid


Need pisikesed pannkoogid on erilised selle poolest, et need ei sisalda mune. Seega on sobilikud ka neile, kes loomsest toidust loobunud. Koogid jäävad mõnusalt šokolaadised ja krõbedate äärtega ning maitsevad pisut teisiti kui klassikalised hapupiimapannkoogid, kuid on neile pühapäevahommikuti igati võrdväärsed konkurendid.

Retsept on imelihtne ja midagi vahustama ei pea. Vaja on vaid kõik koostisosad omavahel kokku segada.

Kogus: umbes 20 pisikest kooki

Vaja läheb:

100 g Boost Yourself Cacao&Maca proteiinisegu
350 ml piima (kasutasin taimset piima, aga sobib ka loomne)
1 banaan
3 spl mandlijahu
1/4 tl soola

Praadimiseks:

õli

Tee nii:

Sega omavahel proteiinisegu, piim, banaanipüree, mandlijahu ja sool. Lase pannkoogitainal 5 minutit seista ja prae siis kuumal pannil mõlemalt poolt väikesed pannkoogid. Soovitan pannile panna vaid 1 spl tainast, sest siis saad väikesed koogid lihtsama vaevaga ümber pöörata.

Serveeri pannkooke näiteks banaaniviilude ja meega!



PS! Kui Sa teed neid pannkooke, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

No comments:

Post a Comment