Sunday, October 22, 2017

Kreemjas kõrvitsa-riisipuder mandlivõiga


Jagan ühte oma lemmikutest pudruretseptidest, mida mulle hommikuti süüa meeldib. Kuna kõrvits annab sellele nii mõnusalt oranžika värvi, siis on see lausa loodud sügishommikutel nautimiseks, sest sobib praegu õues olevate toonidega imehästi kokku.

Eriliselt hästi maitseb see Takamaka orgaanilise mandlivõiga, mis on valmistatud 100% Sitsiilia mandlitest ja annab pudrule kergelt soolase ja pähklise maitse.

Kogus: 2-le

Vaja läheb:

3 dl riisihelbeid
5 dl vett
150 dl mandlipiima
 ca 200 g kõrvitsapüreed
0,5 tl soola

Serveerimiseks:

Takamaka mandlivõid


Tee nii:

Lase vesi ja mandlipiim potis keema minna. Vala sisse riisihelbed ja lase 4-5 minutit podiseda. Sega hulka sool ja kõrvitsapüree. Serveeri mandlivõiga!


PS! Kui Sa teed seda putru, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

No comments:

Post a Comment