Tuesday, May 2, 2017

Kreemjas šokolaadikook maasikatega


Tükikesest kreemja sisuga šokolaadikoogist ei suuda küll keegi ära öelda! Eriti kui kook on kaetud värskete maasikatega.. Mmm! Kiire ja lihtne kook, mis maitseb nii patuselt hästi!

Suvisel ajal kata kook ükskõik milliste marjadega. Magusale šokolaadikoogile sobivad kaaslaseks ka näiteks hapukad vaarikad, mustsõstrad ja põldmarjad.

Kogus: 6-8 tk

Vaja läheb:

Põhi:

120 g küpsiseid (nt Digestive)
50 g võid

Kate:

300 g maitsestamata kohupiimapastat
200 g maitsestamata toorjuustu
200 g piimašokolaadi
150 g värskeid maasikaid

Tee nii:

Sulata või ja jäta jahtuma. Purusta küpsised ja sega hulka sulavõi. Suru saadud segu küpsetuspaberiga vooderdatud lahtikäiva koogivormi (18 cm) põhja. Aseta vorm katte valmistamise ajaks külmkappi.

Sega omavahel toasoe kohupiimapasta ja toorjuust. Sulata vesivannil šokolaad ja lase mõni minut jahtuda. Sega sulašokolaad kohupiima-toorjuustusegu sisse samal ajal hoogsalt segades, et šokolaad tükki ei läheks. Vala saadud segu küpsisepõhjale. Lase koogil 4 tundi külmkapis tarduda.  Viiluta maasikad ja kata kook maasikaviiludega!


PS! Kui Sa teed seda kooki, siis ära unusta pilti teha ja #koogikontor ära märkida. Mul oleks väga hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

No comments:

Post a Comment