Monday, March 13, 2017

Töötuba "Kevadiselt kergemad küpsetised"


★ Armas lugeja, annan Sulle teada jägmisest töötoast, kus keskendun tervislikule toidule! Oled väga oodatud! :)

Kevadel tahame kergemalt ja kiiremini! Otsime värsket ja värvilist, mis meid turgutaks ja energiat annaks. Seepärast toimub aprillikuu viimasel pühapäeval Koogikontori töötuba, milleks on seekord kevadiselt kergemate küpsetiste eri. 

Peaosas on värsked rohelised maitsetaimed, erinevad salatilised, seemned, idud ja köögiviljad, mida soolaste pirukate täidisesse segame. Loodetavasti on ka juba esimesed naadi- ja karulaugulehed metsas tärganud ja saame kevadist väge täis lehti kasutada. 

Mõeldes eelkõige tervise peale, valmistame pirukapõhjad gluteenivabad. Arutleme (ja proovime ise järgi!) erinevate alternatiivide üle, millist jahu nisujahu asemel nii soolastes kui ka magusates küpsetistes võiks kasutada.

Magusaks teeme mini galette'e ja tartalette'e ehk minikoogikesi kevadekuulutaja rabarberi ja maasikatega.

Meie soolased pirukad saavad vürtsitatud Kotanyi maitseainetega. Tutvu Kotanyi toodetega siin- http://www.eugesta.ee/firmast/uudised-2/kotanyi-maitseained

★ Töötoas...

-valmistame kahe erineva täidisega soolased pirukad ja kahe erineva täidisega magusad minikoogikesed
-saad kaasa retseptid, et hiljem ka kodus järgi proovida
-saad kohapeal valmistatud piruka-koogi karbiga koju kaasa võtta

Kui Sul on huvi, siis võta kindlasti kaasa ka oma fotokaamera ja sätime kohapeal valminud hõrgutised hiljem ka ilusale pildile! Annan Sulle häid nippe, mida pildistamisel tasuks meeles pidada.

Töötuba toimub 30.aprillil kl 12.00-16.00 Food Studios, Ahtri 6.

Osalustasu kuni 30.märtsini 45 €, hiljem registreerides 49 €.

Registreerida saad ennast saates e-maili koogikontor@gmail.com ja seejärel saadetakse Sulle arve.

Arve tasumine tagab koha koolitusel.

NB! Kohtade arv on piiratud, seega registreeri ennast palun võimalikult varakult! :)



★ ★ ★ 

No comments:

Post a Comment