Keeksid, muffinid ja küpsetised/ Koogid

Rullbiskviit vahukoore ja maasikatega

Kui vajad kiirelt pidulikumat küpsetist, siis see rullkook on hea lahendus. Maitseb lihtsa vahukoore
ja vaarikatega lausa imeliselt! Kasuta selle küpsetise vahel ära suvel sügavkülma pistetud vaarikad või maasikad.Vahel on see kõige lihtsam ja vanamoeline just see kõige parem! 🙂

Piisab 10-le maiustajale.Retsept ilmus Toit&Trend jaanuarinumbris.

 

Biskviit:
4 muna
4 spl
suhkrut
4 spl
nisujahu
2 spl
tärklist
1 tl
küpsetuspulbrit
Täidis:
400 ml
vahukoort
1 spl
vanillisuhkrut
300 g
vaarikaid/maasikaid
Tee nii:
Vahusta
munad koos suhkruga kuni saad paksu ja koheva vahu. Sega omavahel jahu, tärklis
ja küpsetuspulber. Sõelu jahusega munavahu hulka. Sega spaatliga alt-üles tõstes
ühtlaseks tainaks. Vala küpsetuspaberiga kaetud suurele ahjuplaadile ja määri
suure noaga ühtlase kihina laiali. Küpseta biskviiti 200 kraadi juures 8-10
minutit.
Tõsta siis
ahjust välja ja kummuta tagurpidi teise küpsetuspaberi peale. Eemalda ettevaatlikult
pealmine paber. Keera biskviit laiemast otsast rulli ja lase jahtuda.
Vahusta koor
suhkruga. Keera biskviidirull lahti ja määri vahukoor biskviidile ühtlase
kihina. Jaota peale ka vaarikad. Keera nüüd biskviit uuesti rulli.
Puista peale
tuhksuhkrut, lõika lahti ja maiusta!
 PS!
Kui Sa teed seda rullbiskviiti, siis ära unusta pilti teha ja
#koogikontor ära märkida. Mul oleks väga hea meel, kui näeksin, mida Sa
valmistanud oled!

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri