Sunday, August 21, 2016

Jäised pulgabanaanid šokolaadis

Suvisele grillipeole või niisama sõprade seltsis nautimiseks sobivad just need jäised pulgabanaanid. Eriti meelepärased lastele! Lõbus ja lihtne teha ning maitsevad kõigile!

Retseptiidee leiad ka ajakirjast Toit&Trend!

Kogus: 8

Vaja läheb:

4 banaani
150 g tumedat šokolaadi

Lisandid:

kookoselbed
mandlilaastud
marjajahu

Koori banaanid ja lõika pooleks. Aseta iga banaanipooliku sisse pisike puust pulgake ja pane paariks tunniks sügavkülma.

Sulata šokolaad vesivannil. Kasta banaanid šokolaadi sisse ja puista peale meelepärased lisandid. Šokolaad tardub külma banaani peal väga kiiresti, sellepärast peab lisandid üsna ruttu šokolaadile puistama. Söö kohe!

PS! Kui Sa teed neid pulgabanaane, siis ära unusta pilti teha ja #koogikontor ära märkida. Mul oleks jubehea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!