Sunday, January 10, 2016

Porgandi-datlismuuti


Beetakaroteenist õhkav värviline smuuti maitseb nagu porgandikook. Datlid ja banaan timmivad joogi parajalt magusaks. Kusjuures ekstra mõnusalt kreemjas ja tummine on see.

Retsepti leiad ka uuest Toit&Trend ajakirjast! 

Vaja läheb:

2 väiksemat porgandit (120g)
1 banaan
50 g jääkuubikuid
3-4 datlit
100 ml keefirit/mandlipiima/kookospiima
kaneeli

Serveerimiseks:

kookoslaaste


Blenderda kõik koostisosad üheks mõnusaks kreemjaks smuutiks. Serveeri suures klaasis kookoslaastudega!


PS! Uues jaanuar-veebruar Toit&Trend numbris on minult lisaks sellele maitsvale smuutile veel 4 uut magusaretsepti! Vaata ajakirjast järgi!

PS! Kui Sa teed seda smuutit, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!