Smuutid ja hommikusöögid

Porgandi-datlismuuti



Beetakaroteenist õhkav värviline smuuti maitseb nagu porgandikook. Datlid ja banaan timmivad joogi parajalt magusaks. Kusjuures ekstra mõnusalt kreemjas ja tummine on see.

Retsepti leiad ka uuest Toit&Trend ajakirjast! 


Vaja läheb:

2 väiksemat porgandit (120g)
1 banaan
50 g jääkuubikuid
3-4 datlit
100 ml keefirit/mandlipiima/kookospiima
kaneeli

Serveerimiseks:

kookoslaaste

Blenderda kõik koostisosad üheks mõnusaks kreemjaks smuutiks. Serveeri suures klaasis kookoslaastudega!

PS! Uues jaanuar-veebruar Toit&Trend numbris on minult lisaks sellele maitsvale smuutile veel 4 uut magusaretsepti! Vaata ajakirjast järgi!

 

PS! Kui Sa teed seda smuutit, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!

Sulle võivad veel meeldida

3 kommentaari

  • Reply
    Anonymous
    jaanuar 11, 2016 at 7:15 p.l.

    Kas porgand on toores? Tükiliseks sel juhul ei jää?

  • Reply
    Anonymous
    jaanuar 12, 2016 at 5:56 e.l.

    Kas porgand on toores? Tükiline ei jää?

    • Reply
      Merilin Siimpoeg
      jaanuar 12, 2016 at 7:17 e.l.

      Hei! Toores porgand jah! Korraliku blenderiga ei jää üldse tükiline 🙂 Porgandi võiks muidugi enne väiksemateks tükkideks lõigata.

    Kommenteeri