Sunday, May 31, 2015

Mahlane raberberikeeks karamellivahuga



Magus suutäis mahlase rabarberikeeksi näol koos pehme ja isuäratava karamellivahuga teeb ühe pärastlõunase puhkepausi eriti nauditavaks..

Mina pistsin keeksi sisse röstitud India pähkleid ja ingverit, kuid need komponendid võid vabalt ka mõne muu pähkli või vürtsi vastu välja vahetada. Muidugi saad need ka hoopis ära jätta.


Hapukas rabarberikeeks magusa karamellivahu all maitseb oivaliselt! Ausõna!

Vaja läheb:

125 g täisteranisujahu
125 g nisujahu
1 tl küpsetuspulbrit
1 tl vanillisuhkrut
1 tl jahvatatud ingverit
3 muna
150 g toorsuhkrut
150 g võid
50 g India pähkleid
1/4 tl soola
350 g rabarberit

Karamellivaht:

190 g  Jaani keedetud kondenspiima
200 ml vahukoort