Friday, March 13, 2015

Kolme šokolaadi küpsised



Nende šokolaadiküpsiste puhul võid kindel olla, et Sinu suur šokolaadiisu saab mõneks ajaks rahuldatud. Kasuta küpsiste jaoks mõrkjat, vähemalt 70% kakaosisaldusega tumedat šokolaadi, mahedat piimašokolaadi ja ka elevandiluukarva valget šokolaadi. Viimane ei lase Sul kohe kindlasti küpsiste sisse sulanud tükikestena ahvatlusele vastu panna!



Eriti šokolaadise tulemuse saavutad siis, kui kasutad kakaokondenspiima, mis muudab küpsised pealt mõnusalt muredaks ja jätab need keskelt parajalt pehmeks.


No enam šokolaadisemaks minna ei saa!


Kogus: 25-26 tk

Vaja läheb:

4 dl nisujahu
1 tl soodat
0,5 tl soola
250 g JAANI kondenspiima kakao ja suhkruga
1 muna
100 g võid
100 g piimašokolaadi
100 g valget šokolaadi
100 g tumedat šokolaadi




Vahusta toasoe või ja muna. Lisa kondenspiim ja vahusta veel. Sega omavahel jahu, sooda, sool ja vanillisuhkur. Haki šokolaad väiksemateks tükkideks. Lisa kondenspiimasegule jahusegu ja lõpuks šokolaaditükid, sega kõik ühtlaseks. Vormi küpsisetainast väikesed pallikesed ja aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 175 kraadi juures 10-12 minutit.




PS! Kui Sa teed neid maitsvaid küpsiseid, siis ära unusta pilti teha ja hashtagiga #koogikontor ära märkida. Mul oleks hea meel, kui näeksin, mida Sa valmistanud oled!