Thursday, September 25, 2014

Suitsujuustuga oliivi-majoneesi minimuffinid





Seekord hoopis midagi täiesti teistsusgust, seekord hoopis midagi soolast!
Need armsad väikesed minimuffinid on suurepärased suupisted, mis sobivad hästi näiteks õhtuseks lõõgastumiseks sõprade seltsis klaasi valge veini kõrvale.

Suupisted on juustused ja krõbedad ning neid on ülimalt lihtne teha- ainult kokkusegamise vaev! Eriti lihtsaks teeb nende minimuffinite tegemise majoneesi kasutamine koostises, sest tänu sellele jääb ära muna ja rasvainega möllamine. Väga hästi sobib "LEMMIK" oliivimaitseline majonees, mis on mõnusalt mahedamaitseline ja sametiselt pehme konsistentsiga.




Sellest kogusest tuleb 18 minimuffinit.


Vaja läheb:




175 g nisujahu
1,5 tl küpsetuspulbrit
0,5 tl soola
80 g riivitud suitsujuustu
50 g musti oliive
60 g LEMMIK oliivimaitselist majoneesi
120 ml piima
(1 tl kuivatatud ürte)






Sega omavahel jahu, küpsetuspulber ja sool. Lisa soovi korral kuivatatud ürte. Haki oliivid väiksemateks tükkideks ja lisa koos riivjuustuga teiste ainete hulka. Viimasena lisa majonees ja piim. Sega võimalikult väheste liigutustega kõik ühtlaseks massiks. Jaota tainas minimuffinivormidesse ja küpseta 190 kraadises ahjus 10-12 minutit kuni pealt on kuldsed ja krõbedad. Lase vormis mõned minutid jahtuda ja naudi kohe soojana!











No comments:

Post a Comment