Muu

Martsipanitort toorjuustu-marjakreemiga

Emadepäevatort roosade roosidega.
Hea, et on olemas nii tore päev kui emadepäev. Oli jälle põhjust valmistada midagi maitsvat ja ilusat!
Seekord siis niimoodi…

Heleda biskviidi lõikasin kolmeks kihiks ja kihtide vahele läks kreem toorjuustust, vahukoorest ja maasika-mustikamoosist. Biskviidi immutasin eelnevalt Vana-Tallinna likööriga.

Tordi katteks rullisin ümmarguse martsipani “lataka”.

Rooside jaoks oli vaja martsipani enne roosa toiduvärviga (kirjas oli, et 100% looduslik:) ära värvida ja seejärel vormisin kroonlehtede haaval roosid.
Väikesed südamed surusin ka roosaks värvitud martsipanist välja.

Pealt kaunistasin veel kreemiga, kuhu sisse sai vahukoort, veidike toorjuustu ja tilgake roosat.

Päevakangelased- minu kallis ema ja vanaema 🙂

Sulle võivad veel meeldida

Kommentaare pole

Kommenteeri