Sunday, March 13, 2011

Tumedad ja heledad kommid

Kahed pisikesed ampsud suu magusaks tegemiseks, ühed piimašokolaadiga ja teised valge šokolaadiga. Ühed brändi ja teised ingveriga... ühed kinkisin Liisule, teised Ännile.


Valge šokolaadi-ingverikommid:

200 g valget šokolaadi
0,5 dl vahukoort
1,2 tl jahvatatud ingverit
krõbedat müslit
tšillipulbrit

Haki valge šokolaad peeneks. Kuumuta koor ja vala šokolaadile. Sega kuni šokolaad on sulanud, lisa ingver ja jäta šokolaadimass mõneks tunniks külmkappi kuni saad hakkata vormima pisikesi kuulikesi. Veereta komme purustatud müsli ja tšillipulbri segus.





Piimašokolaadi-vahvlikommid:

250g piimašokolaadi
100 g šokolaadivahlveid
70 g võid
0,5 dl tuhksuhkrut
1,5 spl brändit
kookoshelbeid

Vahusta toasoe või tuhksuhkruga. Sulata 200g šokolaadi vesivannil ja haki vahvlid peeneks. Lisa sulašokolaad ja vahvlid võivahu hulka ning sega sisse ka brändi. Jäta segu tunniks külma ja vormi siis käte vahel kuulikesed. Kaunista kommid ülejäänud šokolaadi ja kookoshelvestega. Jahuta külmas.


No comments:

Post a Comment