Sunday, February 7, 2010

Vürtsika kattega pirni-šokolaadikook




Eile õhtul tegin imehead mahlast šokolaadikooki. Justkui brownie-kook pirnidega, pealt krõbe ja seest niiske.
Retsept blogist Kokkama Ragnega.

Vaja läheb:

150 g võid
150 g tumedat šokolaadi
2 muna
2 dl suhkrut
2 dl jahu
0,5 tl kaneeli
2 tl küpsetuspulbrit
6 pirni
2 spl fariinsuhkrut
0,5 tl piparkoogimaitseainet (ma paneks järgmisel korral 1 tl)



Sulata või ja tükelda hulka šokolaad. Sega šokolaadi täieliku sulamiseni. Vahusta munad suhkruga ja sega hulka jahu-kaneeli-küpsetuspulbri segu. Lisa ka jahtunud šokolaadisegu ja sega ühtlaseks. Lõpuks sega tainasse kooritud ning väikesteks tükkideks lõigatud pirnid. Vala tainas küpsetuspaberiga vooderdatud koogivormi. Raputa peale fariinsuhkur ja piparkoogimaitseaine. Küpseta kooki 175 kraadi juures 35-45 minutit.

No comments:

Post a Comment